2011.10.25.
09:34

Írta: barkacs

Petya, mondd meg a gyáváknak!

A forradalmi gyűlésünket elvették tőlünk a francia, német összeesküvők, de az akkor sem lehet, hogy ezekről a négykásokról szóljon az ének. A mai napon biztosan nem. Ez csak a miénk, ezért kaptuk a kétharmados felhatalmazást. Érted? Tessék gyorsan kitalálni valamit, mert nagyon nem tetszik ez nekünk itt.

Mondjuk, menj neki a gyáva, arc nélküli blogosoknak. Úgy mint Tomika a panel lakóknak. Jó lesz ez arra is, hogy a birkákat ne érdekelje, mit mond a főnök a parlamentben, meg hol is volt, akkor most hétvégén. Ne számítson, hogy az a lumpen prolizás visszafelé sült el, más szelek fújnak már itt, ha meg nagyon muszáj legfeljebb kimenekítünk téged is Brüsszelbe. Adj ezeknek a pincelakó, pattanásos senkiknek. Csak keményen, Petikém.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz magyarország szijjártó péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr923327781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása