2011.10.18.
10:26

Írta: barkacs

Petya, vasárnap mit csináljunk?

Akkor most, hogy legyen Petikém? Mit csináljak ezekkel a birkákkal vasárnap? Ahogy megbeszéltük, szépen megszerveztem, hogy egy havi ingyenes tagsági díjért cserébe jöjjenek el Viktort ünnepelni, de Brüsszelig csak nem vihetem őket. Az rendben van, hogy a főnöknek kint kell rendet vágni a sok imperialista kutya közt, de valakit csak találhattatok volna. Mondjuk téged vagy Janit, de még Pali bácsi is jó lett volna ezeknek. Már annyira vártuk.

Tegnap megcsináltuk a transzparenseket, az egyik oldalán a rangadóra, a másikon meg a gyűlésre szólót írtuk, te, láttad volna ezeket, simán fiatalodtak vagy 20 évet közben, de most mit mondjak nekik. Pedig, még abba is belegyeztek, hogy szombaton csak félig verik szét a várost, így marad valami belőle vasárnapra is. Tudod, mit jelent ez errefelé? Mindent. Viktor után persze.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz magyarország orbán viktor szíjjártó péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr513310779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása