2011.10.05.
08:19

Írta: barkacs

Tibor emlékszel még?

"Ma délre a forint elérte a 300-as euró-átváltási árfolyamot. Senki sem tagadhatja, hogy ez egy lélektani határ. Egyrészt azért, mert a devizahitelesek nehézségeit tovább fokozza, másrészt azért, mert ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát.

A  kormány nem tudja kezelni a válságot. Ezt láthatjuk a forint mélyrepülésében és a munkahelyek megszűnésében is. Sajnálatos továbbá az is, hogy a szocialisták sajtóeseményt csinálnak abból, hogy a miniszterelnök találkozik minisztereivel.

Azt láthatjuk tehát, hogy a kormány cselekvés helyett konzultál, nyilatkozik és jobb híján a Fideszt szidja. Ez nem politika, ez nem válságkezelés. A Fidesz továbbra is új választások kiírásában és egy új kormány felállításában látja a helyzet megoldását."
Navracsics Tibor, 2009. február 3-i sajtótájékoztatóján.

 Update: van másik!

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz magyarország navracsics tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr653279253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása