2011.10.06.
15:16

Írta: barkacs

Janikám gratulálok!

Mekkorát néztél, amikor néhány éve azt a karácsonyi csomagot kaptad tőlem. Már akkor megmondtam, hogy két dologra van csak szükséged ezen a pályán. Az egyik a feltétel nélküli hűség, jó mélyen és tövig végrehajtva, a másik a menetrendszerű csúsztatások, hazugságok következetes és hiteles közvetítése. Sikerült. Látod, van az a szappan, meg fogkrém, ami esténként segít a tisztálkodásban.

Az meg a kutyát nem érdekli, hogy az írni, olvasni, gondolkodni képes halmaz megvet, kinevet és az elmúlthúszév egyik legellenszenvesebb kinövésének tart. Nem számít, mert ezek a birkák csak irigyek. Rád, a középszerű hódmezővásárhelyi gyerekre, aki ilyen messzire jutott. A hatalmadra, az eladósodott városodra, az autódra és a svájci bankszámládra. Szép munka volt, csak így tovább Janikám.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz magyarország lázár jános

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr513282775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása