2011.10.14.
15:17

Írta: barkacs

Viktorsenko

Na, most ezek a történelem nélküli, menekült kutyák tényleg a tűzzel játszanak. Mit képzelnek? Minden ellenszenvünk ellenére megcsókoltad a hamburgeres kezét, ennek a jenki nőnek, amikor ide jött. Mélyen belenéztél a szemébe, amitől annyi színésznő lába remegett már meg, az elmúlt húsz évben és megmutattad, milyen egy igazi európai férfi. Ez sem volt elég. Hálátlanok, bezzeg, amikor megállítottad az oroszokat a határnál, akkor jó voltál.

Milyen antidemokratikus bohóckodásról beszélnek ezek? Hát nem látják, hogy a nép szeret téged. Bárhol jársz, csupa boldog és mosolygós gyerek rohan egyből hozzád és szeretne megölelni. Téged, Magyarország vezetőjét.

Szabad választások vannak, a parlament működik, igen, csupa általunk kreált műanyag párttal, de még van. Alkotmány, alkotmánybíróság, médiatörvény, királyi televízió, ezek már csupa lerágott csontok. Eh.
A gazdaságban pedig mindenki szabadon prosperálhat, egyenlőre, leszámítva a bankokat, a nyugdíjpénztárakat, az idegen rádiókat, a távközlési cégeket, a környezetvédőket. Mi ebben a felháborító? Mindenkinek nem lehet jó. Főnök, ne hagyd magad.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz magyarország orbán viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr463303983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása