2011.09.30.
08:41

Írta: barkacs

Gyurika, mi ez a 489?

Arról volt szó, ez volt a vezérhajó, hogy majd mi, vagyis ti faragtok az államadósságból. Olyan szépen szólt. Annyira elhittem ám én ezt. De ez akkor így most megint mi, drága Gyurikám? A kertek alatt felvettetek 489 millió eurónyi programfinanszírozási hitelt az Európai Beruházási Banktól, ami persze már nem titok többé. Le vagyok forrázva Gyurikám. Nem tudom mint mondjak a haveroknak, tényleg, már pedig nekik valamit mondani kell, különben nem fizetik ki a könyvtár tagsági díjamat.

A régi barátságunkra való tekintettel, mondd, hogy ez valami csel akar lenni, aminek az a célja, hogy a hitvány árulókat, zörgő csontvázakat, akik a minisztériumok szekrényeiben még mindig megbújnak lebuktassátok. Biztos nem úgy van ez, igaz? Mert ha igen, akkor mit fogunk ezután Bajnai fejére ráhúzni? Nincs annyi fénymásoló, meg századvéges szóvivő, hogy ezt kimagyarázzuk.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz magyarország matolcsy györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr133265923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása