2011.10.03.
08:32

Írta: barkacs

Philip, mennyien voltak?

Láttad azt a sok bohócot a színpadon? Tudod, ezen a hétvégi lengyel narancslé fesztiválon, ahol úgy néztek ki ott fent, mint valami falusi farsangi eredményhirdetés. Az egyik tornatrikónak, a másik falevélnek öltözött, a harmadik meg adófizető állampolgárnak. Fúj.

Hol van ez, a mi öltönyös politikusainkat felvonultató, több milliós, profin megkomponált rendezvényeinktől? Sehol. Még valamire való seggnyaló színészeket, zenészeket, sportolókat, tudósokat sem tudtak odarendelni.

Ezért is kerestelek meg, hiszen ennek te vagy az első számú hazai szakértője. Beszélnek ezek a kretének néhány százas, 30 ezres, sőt még 70 ezres tömegről is, nálad mennyi jött ki? Mennyire saccolod ezeket a gyümölcs munkásokat?

Ezek beszélnek szolidaritásról, beszarok, miközben arra nem képesek, hogy magyar gyümölcslevet igyanak. Mocskos, hálátlan hazaárulók. Munkát, fizetést, nyugdíjat, kiszámíthatóságot követelnek. Mégis hol élnek ezek? Szavazzanak négy évente, oszt jó napot.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz magyarország szolidaritás rákay philip d day

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr193272111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása