2011.09.20.
12:20

Írta: barkacs

Zoli a számlát ki állja?

Zolikám nagyon rendben van, amiről beszélsz, de akkor mi lesz az óvodákkal, iskolákkal, egészségüggyel vagy a rendőrséggel és a tűzoltókkal? Valakinek ezeket is üzemeltetni kell. Bezárjuk őket? A mocskos komcsizással, meg elmúlt nyolc évezéssel, ez a tehetségtelen könyvelőm nem tudja kifizetni a számlákat.

Tudom, hogy Janinak, meg a Főnöknek ezek a szerencsétlenek nem emberek, de azért csak magyarok ők is. Nem? Itt élnek, próbálnak, meg dolgoznak, becsületesen fizetik az adót, hiszen őket sarcolja mindenki. Szóval velük mi lesz? Rájuk gondoltál, na nem a választások előtt, hanem azóta?


"Az egykulcsos adórendszer igazságos. Az átlagbérnél már jobban jár. Akkor ez arra ösztönzi az embert, hogy keressen többet az átlagbérnél. Nem? A 16 százalékos adónak egyetlen üzenete van, aki többet dolgozik, attól nem vesz el aránytalanul többet az állam." - Cséfalvay Zoltán / államtitkár

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr103241341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása