2011.10.01.
10:26

Írta: barkacs

Petya, index és origo kipipálva!

Szevasz, csak jelentem, ahogy a Főnök kérte a két maradék bástyát, bár ezek igazság szerint, már csak törmelékek voltak, a mai napon hivatalosan is leigáztuk. Nem volt egyszerű, mert nem adták könnyen magukat, de a siker annál édesebb. Nyilván lesz most némi blogos fotelharc, de nem igazán számít, lényeg, hogy az irányítás már az egész pályán a miénk.

Ezentúl tényleg arról beszélhettek, azt csinálhattok, ami jól esik, ebben a háborús időkben. Ezek az arctalan kis senki, ezek a papírkutyák már nem kiabálhatnak baromságokat bele a világba. Mert a fiúk, meg a lányok akiket odaküldtünk egészen biztosan tiszta szívvel és örömmel fognak segíteni a célok elérésében. Hűségesek és elhivatottak. Magam válogattam őket össze, személyesen. Azért a biztonság kedvéért hétfőig az összes tükröt leszedjük a székházakban. Nem árt az ovatosság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr33268021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása