2011.09.25.
09:46

Írta: barkacs

Bandi, egy ez a tábor.

Bandikám, egyem a szívedet, ezt most így minek kellett? A Főnök egyenesen tajtékzott, amikor meglátta. Nem elég neki a fénymásolós szóvivő bénázása, meg Gyurika szenvedés, most még az is kiderül szép lassan, hogy miért vagytok velük ennyire elnézőek. Mire ez a nagy csönd, ez a visszafogottság, pedig igazán lenne miért kinyitni a szátokat végre. Legalábbis sokan gondolják így nálunk a könyvtárban. Egyenlőre még álom a sarat, de már alig bírom lebeszélni a haverokat, hogy Viktorék pincsi kutyájának tartsanak benneteket is. Csak okosan. Szevasz.

Vona (Jobbik), Héjj Dávid (a Századvég politológusa, Lázár Jani fideszes frakcióvezető kabinetfőnöke) és Schiffer Bandi (Lmp) forrás:nol.hu

Szólj hozzá!

Címkék: politika fidesz magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr863254312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása