2011.10.24.
08:49

Írta: barkacs

A hét idézete

"Az euróválság magyarországi hatásait ki kell védeni, a magyar miniszterelnöknek pedig mindig ott kell lennie, ahol az országnak a leginkább szüksége van rá" - indokolta Szijjártó  Orbán Viktor távozását, amely miatt elmarad a Fidesz-gyűlés.

Dénes Balázs (TASZ): "Olyan rendszert szeretnék, ahol a szabadság és a demokrácia nemcsak a polgároknak, hanem a hatalomnak is az eszménye. Nem szabad hallgatni, mert ha tovább hallgatunk, akkor máris győztek a demokrácia ellenfelei. Aki demokrata, nem fél kivenni a részét a munkából, ami érzései szerint csak most kezdődik. Ha nem tetszik a rendszer, akkor meg kell fogalmazni és meg kell üzenni a hatalomnak, hogy milyen rendszert szeretnénk. Éljen a szabadság, éljen a demokrácia, és éljenek a demokraták."

"Internetes fórumokat nem olvasok. Mert azt gondolom, hogy ott a névtelenül, személytelenül elmondott vélemények mögött kifejezetten gyáva emberek állnak. Hiszen ha valaki elmondja a véleményét, vállalja névvel az egy egészen más kategória, az internetes fórumok nem tartoznak ide." Szijjártó Péter, hír tv, versus.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz magyarország orbán viktor szíjjártó péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr223309396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása