2011.09.17.
08:11

Írta: barkacs

Gábor, azok a fránya listák!

Már megint ezekkel a táblázatokkal van a baj. Gabikám, hát nem meg mondtam, hogy minden kockás füzetet tépjél szét. Még a szomszéd gyerekét is, soha nem árt a biztonság.

Most ez a jobbikos gyerek beszél zagyvaságokat a fradi szurkolói listával kapcsolatban. Tudod, amelyik a sziget bejáratánál Supermant játszott, kevés sikerrel. Rendőrség, meg törvénytelenül kiadott adatok. Persze. Még mit nem. Elment ennek az esze.

Mindegy, vegyük szerintem elő a szokásos panelt, azt a birkák mindig megeszik. Zagyva képviselő megbántott, személyes bosszú vezérli, amikor megpróbál közted és a ferencvárosi szurkolók között árkot ásni. Teszi mindezt azért, mert a nyári próbajátékon nem kapott szerződést a klubtól. Helyette több magasabban képzet, kulturált dél-amerikai játékost igazoltatok. Valami hasonló jó lesz.

Na, megyek Sarudra, Sanyibával horgászunk egy jót. Szevasz.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fidesz foci magyarország jobbik ferencváros fradi kubatov gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr13233176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása