2011.09.14.
09:13

Írta: barkacs

Ricsi, láttad mit hívott?

Miért kell nekem két ennyire szerencsétlen nfl csapatnak drukkolnom, már több mint két évtizede? Miért? Az a hívás az "edzőnktől" 6 perccel a vége előtt megint egy vicc volt.

Tudom, hogy mi csak statiszták vagyunk az nfl milliárdos bizniszében, de akkor legalább már ne ilyen baromsággal etessenek. Tehetséges irányítónk a vörös zónában nem képes pontosan passzolni, erre nem a futást választják. Na ná.

Azokat csodálom igazán, meg nem is értem, akik az állandó blamák ellenére (vagy 20 év) megveszik a bérleteket, aztán mindig zakóval távoznak a stadionból. Ennyi idő alatt, már a nagy számok törvénye alapján is, legalább egy normális edzőt, meg irányítót illett volna találni. De nem. Mindegy Ricsikém. Csak a Delfinek.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nfl miami dophins

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr793227217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása