2011.09.27.
08:52

Írta: barkacs

Viktor ez gyöngyörű volt.

Főnök, a könnyem kicsordult a csodálattól, ahogy ezt a mitugrász jobbikos bokszzsákot tegnap lerendezted. Jó, a haverok szerint szándékosan a leggyengébb bohócot küldték ellened, de ezekre nem kell hallgatni, ők csak a mindig károgók. Mondtam nekik, hogy Te neki mész bárkinek, még az orosz tankokat is képes voltál a határon megállítani.

Nem hiába mondom én, hogy Te vagy a legnagyobb magyar Farkas Berci óta, aki erre képes, az mindenre képes. Amúgy csak azért másolom most ide, hogy az utókor örökre emlékezhessen erre a lebilincselő beszédre. Ráhelt puszilom, Anikót üdvözlöm. Szevasz.

"...az ön mondandója az amerikai szórakoztatóipar legújabb produkciójához kapcsolódik, de ez itt a magyar Országgyűlés. Itt mi nem foglalkozunk - legalábbis komoly pártok és képviselők - nem foglalkoznak pletykafészek információkkal"

A kormánynak az a dolga, hogy megvédje az embereket, döntéseket hozzon, hogy az ország elrugaszkodjon a válságzónától, "ezért sem most, sem a jövőben nem ülök fel az ön provokációinak, és a kormányzópárt sem lesz partner az ön pletykapolitikájában".

"... a tett az első, a szó a második, (...) a szemednek higgy, tapasztalat alapján ítélt, tények alapján dönts". "ön lázít, mi békítünk, ön követel, mi cselekszünk"

Az utókornak sok szeretettel: Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz magyarország orbán viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr723259218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása