2011.08.18.
08:09

Írta: barkacs

José féreg vagy!

Öregem, ez megint nem jött össze. Na nem a Barcelona legyőzésére gondolok, mert az benne van a pakliban. Elvégre is jobb csapat, jobb edző és jobb ember van a másik oldalon. Hanem a viselkedésedre.

Az még rendben van, hogy a hentes brigád élharcosaként, Pepe vagy Marcelo soros mészárlásakor nem tetszik a bíró ítélete, hiszen ez a dolgod. Apa, de hogy oda mész az ellen egyik edzőjéhez és hátulról bele nyúlsz a szemébe egy jókorát, ez már azért elég selejtes. Nem gondolod?

Nem értelek. Nem, mert játékban igen is fejlődött a csapatod, sőt, voltak szakaszok a párharc során, amikor abszolút uraltátok az összecsapást. A letámadás, ahogy már az ellenfél tizenhatosánál megzavarjátok őket, egyenesen zseniális. Mondjuk ezt a pressziót kilencven percen keresztül folyamatosan fenntartani lehetetlen, még nektek sem sikerült. Majd valamilyen titokzatos jelre egyszer csak átváltanak zombi fokozatba a játékosaid és jöhet a szeletelés.

Pedig készültél, tudom, mert nagyon meg akartad mutatni, már most. Aztán mi lett belőle? Amikor a legjobban kellett, megint jött ez a fantasztikus argentin törpe zseni, aki megmutatta, hogy ezt a játékot még mindig labdarúgásnak hívják és futballisták játsszák. Amiből a ma hajnali gyáva, szánalmas alakításodnak köszönhetően kiírtad magad. Egészségedre.

Továbbra is tartom, ha zárós határidőn belül nem vetnek véget az ámokfutásodnak Madridban, akkor ennek a fantasztikus klubnak a tekintélyén jóval nagyobb sebet ejtesz, mint néhány elveszített mérkőzés. 

Szólj hozzá!

Címkék: sport barcelona foci messi real madrid labdarúgás

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr93161656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása