2011.09.19.
15:25

Írta: barkacs

Viktor, van egy ötletem!

Főnök, arra kértél minket, hogy találjunk ki gyorsan valami nagy dolgot, hogy Gyurika buktájáról, meg Petya baromságairól eltereljük a figyelmet. Na, nekem eszembe jutott, hogy mi lenne, ha szobrot állítanánk neked, Orbán Viktornak. 

Gondolj csak bele, egy év biztosan elmenne a három lépéses szavazással. A sok birka meg nyakát törné, hogy az ő városában legyen az első hivatalos szobor a nemzet nagy vezetőjéről.

Első körben magát a szobrot választanánk ki, tudod,  egész alakos vagy mell szobor legyen. Aztán az adott várost, majd a helyszínt dönthetnék el a senkiháziak. Befejezésül pedig olyan ünnepséget szerveznénk, de olyat, ami mindent és mindenkit elhomályosítana, aminek még messze földről is csodájára járnának. Tetszik ugye?

Hogy stadiont akarsz előbb? Miért a debreceni nem elég? Meg a szobor olcsóbb is lenne? Még annál is nagyobbat, a pénz meg nem számít. Jól van, akkor legyen az. Már csak az a kérdés, hogy hol? Felcsúton, Fehérváron vagy a tiltott városban?

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz magyarország orbán viktor szíjjártó péter matolcsy györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://kupak.blog.hu/api/trackback/id/tr433238542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása